ZZP

Samen een collectief vormen is ons grootste doel en wij denken dat dit ook onze grootste kracht is! 


Ben jij pro actief, ondernemend, zorgzaam, maar vind je het ook fijn om zelf te bepalen wanneer je werkt en tegen welk tarief? Sluit je dan bij ons aan! 

Handige app

Een collectief is een mooi woord, maar hoe creëer je dat tussen mensen die zelfstandig werken? 
Onze applicatie is erop ingericht om te kunnen netwerken met elkaar. Zo is er de mogelijkheid om elkaar berichten te sturen (ook naar opdrachtgevers) en hebben we een tijdlijn waarop je jezelf kan profileren naar opdrachtgevers toe. Onderling kunnen wij elkaar van adviezen en tips voorzien. Allemaal laagdrempelig en makkelijk, zoals het tegenwoordig hoort. 

ring 4

Wij luisteren naar jouw feedback

Daarnaast hebben wij sinds kort een eigen kantoor, waar wij intervisie bijeenkomsten kunnen houden en willen wij netwerkbijeenkomsten gaan organiseren. 

Wij zijn altijd erg benieuwd naar de feedback van de ZZP`ers en van de opdrachtgevers.  
Door te blijven innoveren en te luisteren naar jullie, willen wij steeds beter aansluiten bij onze ZZP`ers en de opdrachtgevers. 

Ben je nieuwsgierig geworden? 
Kom een keer langs bij ons op het kantoor en dan kunnen wij vrijblijvend kijken of wij iets voor elkaar kunnen betekenen. 

Opstarten als ZZP`er

Wij helpen jou opstarten als ZZP`er! Iedereen moet ergens beginnen en wij hebben genoeg ervaring om jou te helpen starten als ondernemer. Welke verzekeringen heb je nodig? Hoe zit het precies met belastingaangiften? Hoeveel uren moet je maken per jaar om aan bepaalde belastingvoordelen in aanmerking te komen.

Jullie zijn welkom bij ons kantoor voor koffie. We kunnen dan veel van jullie vragen beantwoorden en jullie een map meegeven met praktische informatie over hoe te starten als ondernemer.

Uiteraard gaan we het dan ook hebben over hoe jullie onze applicatie het beste kunnen gebruiken en welke voordelen er allemaal aan zitten.

Hopelijk zien we jullie snel.
Wij zijn altijd bereikbaar voor jullie om deze vragen te beantwoorden.