Onze start

Het gebeurd niet iedere dag dat je samen met iemand gaat “ondernemen”, een website en applicatie laat maken en de figuurlijke sprong in het diepe maakt. 
Erg spannend allemaal, maar vooral erg leuk en iets waar wij, samen met jullie, erg naar uitkijken.

Vanaf 1 januari 2020 zijn Jochem Holtermann en ik (Rogier de Vooght) ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. 
Onze rechtsvorm is een VOF en we hebben gekozen voor de naam “Zorgcollectief Nederland”. 
Voor ons dekt deze naam namelijk de “lading” die wij willen uitdragen naar ZZP’ers die zich bij ons willen aansluiten en naar zorginstellingen die van ons collectief gebruik willen maken.

Samen doen, van elkaar leren, netwerken, gezelligheid, professionaliteit en een applicatie die deze dingen borgt, zijn de waarden die wij belangrijk vinden en hopen te integreren in het Zorgcollectief.

Jochem en ik werken allebei al enige jaren in de zorg en ook als ZZP’er. Wij hebben op
Diverse locaties en met diverse doelgroepen gewerkt. We weten als geen ander hoe belangrijk het is om begeleid te worden in dit proces.  

Grappig genoeg hebben we elkaar ook leren kennen tijdens een inval dienst van mij op de groep waar Jochem toen vast werkte.

Enige tijd later zijn wij weer in contact gekomen met elkaar en hebben de wens uitgesproken om ooit wat samen te doen in de zorg, maar dan wel op onze unieke eigen manier. 
Ik denk dat wij daar in zijn geslaagd!

Wij hebben een applicatie laten bouwen, die vernieuwend is en voldoet aan de eisen voor het collectief dat wij voor ogen hadden.

Verder hebben wij een website en logo laten ontwerpen waar wij trots op zijn én hebben wij een kantoor dat we delen met een zorgaanbieder in Doetinchem.